925 AYAR GÜMÜŞ EL YAPIMI ÜRÜNLER
925 AYAR GÜMÜŞ EL YAPIMI ÜRÜNLER
925 AYAR GÜMÜŞ EL YAPIMI ÜRÜNLER
Hediye Rehberi

Hediye Rehberi

EN ÖZEL HEDİYEYİ NASIL BULABİLİRİM?

Hediye seçmek herkes için oldukça yorucu bir iştir. Karşınızdaki kişiyi mutlu etmek ve özel hissettirmek için oldukça anlamlı bir hediye seçmelisiniz. Diems'in hediye rehberini incelediğinizde aradığınız anlamlı ve değerli hediyeyi bulmuş olacaksınız!

Her Özel An İçin Anlamlı Hediyeler

Harita Kolye

Şu ana kadar verdiğiniz en anlamlı hediye olacak. Genelde özel günler için tercih edilen Harita Kolye tamamen size özel tasarlanır ve size özel hazırlanır. 

En özel anılarınızın yaşandığı, sadece sizin ve hediye vereceğiniz kişi için çok şey ifade eden bir yer seçin. Seçtiğiniz yerin haritasını kolye haline getirdiğimizde unutulmaz bir hediyeye sahip olacaksınız. Genelde tercih edilen konumlar:

·       İlk tanıştığınız yer

·       Büyüdüğünüz yer 

·       Çocuğunuzun doğduğu hastane

·       İlk aşık olduğunuz yer

·       Anlamı size özel herhangi bir yer

İsimli Çiçek Kolye

Özel günlerin unutulmaz hediyesi İsimli Çiçek Kolye özellikle doğum günlerinde sıklıkla tercih edilir. Doğduğunuz aya özel çiçek tasarımıyla istediğiniz ismi birleştirip tamamen kişiye özel ve anlamlı bir hediye oluşturuyoruz. Bu özel hediye  ile her zaman hatırlanacaksınız. Çiçekleri kim sevmez ki!

Doğum Taşı Kolye

Doğduğunuz aya özel karakterinizi ve ruhunuzu tansıtan taşlar olduğunuz biliyor muydunuz? Biz de bu tasarımımızda seçtiğiniz aya özel taş ile tasarımlarımızı birleştirerek özel ve anlamlı bir hediye seçeneği sunuyoruz. Doğum taşları ile ilgili rehberimizi incelemek için tıklayın.

Doğum Taşı Yüzük

Doğum ayına özel taşlarla kişiselleştirdiğimiz tasarımlarımız oldukça zarif ve anlamlıdır. Hiç çıkarmak istenmeyecek bi hediye seçeneği olacaktır!

Toi et Moi Doğum Taşı Yüzük

Toi et Moi, fransızcada sen ve ben anlamında gelen bu kelimeleri tasarımımızla anlam buluyor. Kadın ve Erkeği temsil eden taşlarımızla iki şeklin de doğum taşlarını seçebilir, romantik ve anlamlı bir hediye sunabilirsiniz. İkinizden de bir parça unutulmaz bir hediye olacaktır!

Çiçekli Harf Kolye

Baş harfini çiçekler içine tasarladığımız bu kolye hem kişisel hem de romantik bir hediye olacaktır. Ona özel olduğunu hissettir.

Mineli İsim Kolye










Paylaş: