925 AYAR GÜMÜŞ EL YAPIMI ÜRÜNLER
925 AYAR GÜMÜŞ EL YAPIMI ÜRÜNLER
925 AYAR GÜMÜŞ EL YAPIMI ÜRÜNLER
Kolye Uzunluğu Rehberi

Kolye Uzunluğu Rehberi

EN UYGUN ZİNCİR UZUNLUĞUNU BULMAK İÇİN BİLMEN GEREKENLER


Muhtemelen kolyeyi sepetinize eklemeden önce en önemli kararlardan birini vermeye çalışıyorsunuz - "Hangi uzunlukta kolye seçmeliyim?" - çünkü çoğu kolye zinciri farklı uzunluklarda mevcuttur. Farklı kolye uzunluklarının ve boyutlarının üzerinizde nasıl göründüğünü mü merak ediyorsunuz? Endişelenmeyin! Tüm kolye sorularınızı burada ele aldık!

35 cm Zincir Uzunluğu

  • Choker olarak da bilinir, boynun etrafına sıkıca oturur. Bu, dikkati boynuna çekmek veya kalbe yakın bir kolye takmak isteyenler için mükemmel bir seçimdir. Kombinlerde sıklıkla kullanılır ve oldukça iyi bir tamamlayıcı parçadır.

40 cm Zincir Uzunluğu


  • Boynun hemen altından mükemmel bir şekilde düşecek ve köprücük kemiğinin etrafında duracak şekilde tasarlanmıştır. Minyon kadınlarda, kolye ucunu sergilemek için standart uzunluktur. Biraz daha büyük beden kadınlarda daha çok bir choker gibi görünebilir. Bu nedenle bu boyuttaki zincir minyon veya zayıf kadınlar tarafından en iyi şekilde takılabilir.

45 cm Zincir Uzunluğu

  • Köprücük kemiğinin biraz altına düşerek taktığınız ürünü ortaya çıkarır. Genelde orta boylu ve çok zayıf olmayan kadınlar için standart zincir uzunluğudur. En çok tercih edilen uzunluktur ve her zaman için kurtarıcı olacaktır. Alacağınız kolyenin uzunluğundan emin değilseniz 45 cm seçmenizi tavsiye ederiz.

50 cm Zincir Uzunluğu

  • Göğüs hizasında veya hemen üstünde biter. Bu kolye uzunluğu, hem resmi kıyafetler hem de günlük kıyafetler için harika bir seçim haline getirir. Daha uzun tasarımı, stilde çok yönlülük sağlar; tek bir kolye olarak kullanılabilir, farklı uzunluktaki kolyeler ile çok iyi uyum sağlar ve mükemmel kombinin benzersiz parçası olur.

Görseldeki çizim; 170 cm, 60 kg kadın vücudunu temsil eder.
Görseldeki çizim; 170 cm, 60 kg kadın vücudunu temsil eder.

Diems'in her boyuta uygun en şık kolyelerini incelemek için tıkla!

Paylaş: